Auto Maas Tankstations

"Rsult heeft ons de verwerking van de administratie uit handen genomen."

Over Auto Maas Tankstations

Auto Maas Tankstations, met haar wortels in Eindhoven, heeft 20 tankstations verdeeld over Midden- en Zuid-Nederland, maar het gros is gesitueerd in provincie Noord-Brabant.

Wij hebben Roel Maas, de directeur van Auto Maas tankstations, voorzien van een betere, snellere, goedkopere en betrouwbare informatievoorziening.

blurred-background-business-close-up-1537172

De uitdaging

Roel Maas: “We constateerden dat het verwerkingsproces van onze gegevens veel handmatige handelingen vergde en afhankelijk was van een aantal personen verbonden aan het bedrijf. Ook zagen we dat onder andere de vereiste rapportages niet tijdig beschikbaar waren. Wij vonden deze situatie kwetsbaar en niet meer passend in de huidige tijd.”

De oplossing

In samenwerking met Rsult is de oplossing gevonden in het koppelen van de verschillende kassasystemen met een aantal standaard online cloud-applicaties. Hierdoor wordt de registratie verwerkt met moderne en goed onderhouden, geautomatiseerde koppelingen. Dit zorgt voor een snellere informatievoorziening en uitgebreidere mogelijkheden voor managementrapportages.

car-refill-transportation-transport
Lukoil-2

Het resultaat

"Ten opzichte van het vorige systeem is dit een forse modernisering. Nu is alles in de cloud en digitaal. Door de dienstverlening van Rsult hebben we geen enkele zorg over het verwerken van de administratieve stukken. De aangedragen cloudapplicaties zijn een beproefd systeem dat goed functioneert en bovendien erg prettig is voor de controlerend accountant.”

Komt uw case ook op deze pagina?

We komen graag met u in contact. Ga hieronder direct naar ons contactformulier!