Brownies & downieS

"Tijdwinst door handig koppelen van softwarepakketten."

Over Brownies & downieS

Brownies & downieS is een franchiseketen van lunchrooms waar onder andere mensen met het syndroom van Down en andere beperkingen werken. Thijs Swinkels begon in 2010 samen met jeugdvriend en kok Teun Horck de eerste Brownies & downieS in Veghel. Vanuit de provincie Noord-Brabant breiden ze het franchiseconcept uit naar de rest van Nederland. Rsult hielp hen met het handig koppelen van de verschillende financiële administraties, waar ook franchisenemers van profiteerden.

694

De uitdaging

Thijs en Teun wilden voor de zomer van 2015 hun franchiseconcept uitbouwen tot twintig lunchrooms en daarmee een landelijke dekking realiseren. Door het toenemend aantal administratieve handelingen en de complexiteit die daarmee gepaard gaat, wilden Thijs en Teun ieder moment een actueel overzicht van de financiële administratie hebben.

De oplossing

Door het koppelen van diverse softwarepakketten houden de franchisenemers en -gevers het overzicht. Nu is bijvoorbeeld een kassahandeling gelijk in de boekhouding verwerkt en zijn de gewerkte uren automatisch in de salarisadministratie geregistreerd. Met één druk op de knop zijn de managementrapportages van de verschillende locaties voorhanden.

brownies01
pexels-photo-299410

Het resultaat

Thijs: “Dankzij Rsult kunnen wij meer energie steken in de kernactiviteiten van Brownies & downieS, namelijk: de arbeidsvreugde van onze medewerkers en daarmee ook het enthousiasme van hun ouders vergroten. Geen ingewikkelde procedures meer of onnodig wachten op opgevraagde rapportages. We hebben realtime inzicht in hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst.”

Komt uw case ook op deze pagina?

We komen graag met u in contact. Ga hieronder direct naar ons contactformulier!