MSB De Medici

"Ik hoef niet bij iedere adviseur opnieuw de context van mijn vraag of probleem uit te leggen."

Over MSB De Medici

Voorheen zaten bij Maxima Medisch Centrum vijftien verschillende maatschappen als neurologie, chirurgie en gynaecologie. Elke maatschap met eigen specialisten voerde een eigen praktijk met alle zaken die daarmee samenhingen, zoals de boekhouding. Sinds 2015 geldt er een nieuwe wet- en regelgeving en mogen maatschappen niet meer zelfstandig declareren en moeten specialisten afspraken maken met het ziekenhuis. Als antwoord hierop werd MSB De Medici opgericht: een overkoepelende maatschap waar momenteel circa 130 medisch specialisten werken.

350463_Maxima_Medisch_Centrum_-_entree__01_---Studio040_-_Collin_Beijk_1

De uitdaging

Het laten controleren van jaarstukken, het inrichten van de administratie, advies bij btw- en loonbelasting en de salarisverwerking. Het is een greep uit de uitdagingen die Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) De Medici uit Veldhoven voor de kiezen kreeg bij hun oprichting.

De oplossing

Michael van Dusseldorp: "In eerste instantie waren we eigenlijk alleen op zoek naar een huisaccountant voor de controle van de jaarrekening. Hiervoor kwamen we uit bij Witlox Van den Boomen in samenwerking met Rsult. Rsult verzorgde onze scan- en herkenoplossing om te koppelen aan onze administratie."

Surgeons interacting with each other in operation room at hospital
deur

Het resultaat

"Onze administratie voldoet aan de eisen van de huidige tijd: volledig online en altijd inzichtelijk. Allemaal gerealiseerd voor een zeer acceptabele prijs. Het enige waar wij voor hoeven te zorgen, is een werkende internetverbinding.

Rsult en Witlox hebben een volledig dienstenpakket in huis. Ze overleggen veel onderling, waardoor ik niet bij iedere adviseur of consultant opnieuw de context van mijn probleem of vraag hoef uit te leggen. Ze zetten in op een langdurige relatie en hebben verstand van zaken.”

Komt uw case ook op deze pagina?

We komen graag met u in contact. Ga hieronder direct naar ons contactformulier!