SecureLogin

"Door de samenwerking met RSULT is onze security op ieder moment van de dag in optimale staat."

Over SecureLogin

SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren. Steeds meer softwareapplicaties worden als online dienst aangeboden. SecureLogin biedt een gebruiksvriendelijke cloudoplossing om met slechts één login alle relevante applicaties te benaderen. Dit voorkomt frustratie rondom te veel inlogschermen en evenredig veel wachtwoorden. Zo hebben medewerkers en relaties van het kantoor alle online diensten waar gebruik van wordt gemaakt in één overzicht. SecureLogin onderscheidt zich door gebruikersgemak en door beveiliging van data uiterst serieus te nemen.

rsult-guardian-bg

De uitdaging

Mark van SecureLogin: “Iedere online dienst die toegang geeft tot gevoelige informatie is een doelwit voor cybercriminaliteit. Hier zijn we ons van bewust. We doen er alles aan om ons risicoprofiel te minimaliseren. Om onszelf en onze klanten een goede nachtrust te garanderen wordt iedere nacht door Guardian360 een scan uitgevoerd. Dagelijks kunnen wij direct inspelen op mogelijke risico’s. Op die manier krijgt geen enkele hacker bij ons een voet tussen de deur.”

De oplossing

Jan Martijn van Guardian360: “Guardian360 levert een actieve bijdrage aan een veilig internet. Met ons unieke platform maken we kwetsbaarheden continu inzichtelijk. SecureLogin kan op die manier snel schakelen, kwetsbaarheden verhelpen en hacks of datalekken voorkomen. Daarnaast benadrukt SecureLogin hiermee dat zij informatieveiligheid zeer serieus neemt en niet bang is om zich door een onafhankelijke partij te laten scannen."

Case-image2
Phishing case Guardian360

Het resultaat

"Het resultaat van de samenwerking met Guardian360 en Rsult zorgt ervoor dat SecureLogin een hoog niveau van alertheid behalen. Proactief en continue scannen naar kwetsbaarheden leiden tot de hoge mate van beveiliging.”

Komt uw case ook op deze pagina?

We komen graag met u in contact. Ga hieronder direct naar ons contactformulier!