SpaSereen

"Rsult gaf ons inzicht in onze onderneming."

Snelle, betrouwbare informatie

Aan de Maarsseveense plassen ligt een plek vol rust en ruimte: SpaSereen. Voor SpaSereen was een pakket nodig speciaal voor de wellnessbranche waarin de kassa, reserveringen, food & beverage en de boekhouding worden samengebracht.

spa sereen 2

De uitdaging

"De uitdaging is het onttrekken, analyseren en inzichtelijk maken van al deze aanwezige data. We wilden logische rapportages kunnen maken, ook per afdeling of per medewerker."

Timo, SpaSereen

De oplossing

"Rsult faciliteert voor SpaSereen een naadloze gegevensuitwisseling tussen alle verschillende systemen en partijen. Zo wordt die gewilde, overzichtelijke managementrapportage in een handomdraai tevoorschijn getoverd.

Door leermomenten uit historische data kunnen we een persoonlijke benadering garanderen voor al onze klanten. Zeker weten dat je de juiste koers vaart kan echt alleen door het combineren van de juiste data."

spa sereen
Spasereen05

Het resultaat

"Het resultaat van onze samenwerking is een beter inzicht in onze eigen bedrijfsvoering en in de behoeften van onze gasten. Hiermee zijn we in staat om onze gastvrijheid naar een ongekend hoog niveau te tillen. De cirkel is rond. Dat is het resultaat van Rsult."

Your case on this page?

We would like to get in touch. Hit us up via our contact form!