Wortell

"We hebben nu een uitstekende financiële administratie inclusief cloudoplossingen."

Snelle en betrouwbare informatie

ICT-projectorganisatie Wortell wilde overstappen naar een nieuwe manier van projectregistratie. Het doel was deze registratie te vereenvoudigen en sneller inzicht te krijgen. Rsult faciliteerde Wortell ook met cloudoplossingen.

wortell-kerkvloer

De uitdaging

Wortell kwam terecht bij IT-bedrijf CTAC om zo hun projecten, uren en kosten goed te registreren. Het financiële gedeelte zat echter nog niet in deze oplossing. Daar kwam Rsult aan te pas: "Zij hebben de kennis in huis van projectregistratie gecombineerd met een boekhoudpakket."

Maarten van Noort

De oplossing

"Rsult koppelde ons projectregistratie systeem met ons boekhoudpakket. Maar daarnaast lieten ze zien dat het mogelijk is om via cloudoplossingen sneller en efficiënter inzicht te krijgen in salarismutaties. Door het instellen van scan- en herkenfuncties, gekoppeld met een autorisatiesysteem, is bijvoorbeeld een inkoopdocument gemakkelijk online te volgen in het proces langs diverse afdelingen, voordat het in de boekhouding gaat."

WOR-170918-0012
Kerk_lijnden-2

Het rsult

"Rsult reikte ons online toepassingen die wij als ondernemer kunnen inzetten om snel tot een verslaggeving van de financiële administratie te komen. Deze kunnen we met een gerust hart bij een controlerende accountant voorleggen."

Your case on this page?

We would like to get in touch. Hit us up via our contact form!